Bedankt!

Het betekent veel voor mij dat je interesse hebt in mijn nieuwsbrief.

De informatie die ik met je ga delen zal je niet teleurstellen.

Wat gebeurt er nu?

  • Je ontvangt een verwelkomende email ter confirmatie van je succesvolle aanmelding.
    Zie je geen email? Kijk dan eens in je spam folder.
    Om in het vervolg minder berichten in de spam te laten verdwijnen kan je mijn e-mailadres toevoegen aan je contacten.
  • Je zal vanaf nu de Pauler Nieuwsbrief gaan ontvangen in het begin van elke maand.

Waar gaan de nieuwsbrieven over?

Mijn nieuwsbrieven zullen gericht zijn aan ondernemers die meer willen leren over online marketing. Een klein gedeelte van de nieuwsbrief zal gaan over mijn diensten en mijn activiteiten als ondernemer, designer en online marketeer. Lees meer over de content van mijn Nieuwsbrieven in de welkomstmail.

Heeft jouw bedrijf al een eigen nieuwsbrief?

E-mail marketing is een succesvolle marketing tool. Met je nieuwsbrief kan je je klanten op de hoogte houden en je diensten constant aan blijven bieden. Met je lijst van e-mail contacten ben je onafhankelijk van de social media platformen en de algoritmes van zoekmachines.

Ik bied aan je nieuwsbrieven te ontwerpen en de tekst te schrijven

Met een klein beetje informatie kan ik al een maandelijkse of weekelijkse email campaign opstellen.

Verstuur geautomatiseerde berichten

Geautomatiseerde berichten kunnen op tactische wijze ingezet worden. Verbind met je klanten door bijvoorbeeld op verjaardagen felicitaites rond te sturen. Of wees attent door te vragen hoe het gaat met je klant een jaar nadat hij een aankoop heeft gedaan.