Design Diensten

Middels design help ik je met branding in de wilde wereld van multimedia.
Ik heb mijn favoriete diensten op deze pagina staan, maar eigenlijk zijn de mogelijkheden oneindig. Als designer denk ik met je mee en ik leg je graag uit waarmee ik je kan helpen.

Website ontwerpen

Een WordPress website laten ontwerpen? Laat mij alle technische instellingen achter de schermen voor je regelen en een website voor je ontwerpen waar je wat mee kan. Voor een Blog, Webshop, of MKB kan het design van een website doorslaggevend zijn. Ik denk graag met je mee over je online presentatie.

Logo ontwerpen

Logo’s zijn een essentieel element voor de identiteit van je bedrijf of organisatie. Met het juiste logo krijgen je klanten automatisch een band met je bedrijf.
Een goed logo is eenvoudig, goed leesbaar, herkenbaar en past bij het bedrijf of merk. 

Video annimatie

Video annimatie wordt steeds meer ingezet door bedrijven groot en klein, bijvoorbeeld in explainer video’s, commercials, logo reveals en meer. Video annimatie kan overal gebruikt worden, als er maar een boodschap overgebracht moet worden.  

Specifieke illustraties

Heb je afbeeldingen nodig die speciaal voor jou ontworpen zijn? Ik illustreer in de stijl die je wil. Met op maat gemaakte illustraties creëer je een consistente en betrouwbare omgeving. Ik kan o.a. illustraties maken voor boeken, websites, video projecten, en voor games.

Fotografie in opdracht

Een speciale foto nodig? Stuur me op pad met mijn camera en ik schiet de plaatjes die je wil. Foto’s kunnen onder andere gebruikt worden als uniek beeldmateriaal dat je content aanvuld, maar je kan me ook foto’s laten maken van bijzondere gebeurtennissen zoals een geboorte.

Online marketing

Graag denk Ik met je mee over hoe je producten of diensten het best verkopen. Ik kan je helpen met o.a. SEO, adverties, social media presentatie en email marketing.

Grafisch ontwerpen

Grafische vormgeving kan op veel manieren toegepast worden. Of je nou een facebook banner nodig hebt, een huisstijl of een reclamefolder, ik kan je er mee helpen.

Ontwerpen voor print

Heb je drukwerk nodig? Ik help je graag met het ontwerpen en opmaken van de bestanden voor drukkers. Als je wilt regel ik het contact met drukkers en krijg je je drukwerk thuis bezorgd.

T-shirt design

Wil je kleding laten bedrukken, maar kom je er niet helemaal uit met de vormgeving? Ik help je graag aan bedrukte bedrijfskleding of met je eigen kledinglijn. Ik maak ontwerpen geschikt voor zeefdruk.

Contact

+31 6 47 935 080
[email protected]