Design en Marketing Diensten

Met vormgeving help ik je met het presenteren en promoten van je merk in de wilde wereld van multimedia. Mijn favoriete diensten staan op deze pagina. Als designer denk ik met je mee en ik leg je graag uit waarmee ik je het best kan helpen.

Design en Marketing Diensten

Met vormgeving help ik je met het presenteren en promoten van je merk in de wilde wereld van multimedia. Mijn favoriete diensten staan op deze pagina. Als designer denk ik met je mee en ik leg je graag uit waarmee ik je het best kan helpen.

Website ontwerpen

Een WordPress website laten ontwerpen? Laat alle technische instellingen achter de schermen maar aan mij over. Ik regel de hosting, optimaliseer voor SEO en ik ontwerp je site, zodat je ermee kan werken. Ik denk graag met je mee over je online presentatie.

Logo ontwerpen

Het logo is een onmisbaar element voor de identiteit van je bedrijf of organisatie. Met het juiste logo krijgen je klanten automatisch een band met je bedrijf.
Een goed logo is eenvoudig, goed leesbaar, herkenbaar en past bij het bedrijf of merk. 

Videoanimatie

Video animatie wordt steeds meer ingezet door bedrijven groot en klein, bijvoorbeeld in explainer video’s, commercials, logo reveals en meer. Video annimatie kan overal gebruikt worden, als er maar een boodschap overgebracht moet worden.  

Specifieke illustraties

Heb je afbeeldingen nodig die speciaal voor jou ontworpen zijn? Ik illustreer in de stijl die je wil. Met op maat gemaakte illustraties schep je een samenhangende en betrouwbare omgeving. Ik kan o.a. illustraties maken voor boeken, websites, video projecten, en voor games.

Fotografie in opdracht

Een speciale foto nodig? Stuur me op pad met mijn camera en ik schiet de plaatjes die je wil. Foto’s kunnen onder andere gebruikt worden als uniek beeldmateriaal dat je content aanvuld, maar je kan me ook foto’s laten maken van bijzondere gebeurtennissen zoals een geboorte.

Online marketing

Online kopen en verkopen is steeds populairder. Het is ook gemakkelijk om thuis te zoeken en aankopen te doen. Graag denk Ik met je mee over de manier waarop producten of diensten het best verkopen. Ik kan je helpen met o.a. SEO, adverties, socialmediapresentatie en email marketing.

Grafisch ontwerpen

Grafische vormgeving kan op veel manieren toegepast worden. Of je nou een facebook banner nodig hebt, een huisstijl of een reclamefolder, ik kan je er mee helpen.

Ontwerpen voor print

Heb je drukwerk nodig? Ik help je graag met het ontwerpen en opmaken van de bestanden voor drukkers. Als je wilt regel ik het contact met drukkers en krijg je je drukwerk thuis bezorgd.

T-shirt design

Wil je kleding laten bedrukken, maar kom je er niet helemaal uit met de vormgeving? Ik help je graag aan bedrukte bedrijfskleding of met je eigen kledinglijn. 

Vraag om design advies 

Weet je niet welke design diensten je het meest nodig hebt? Je kan mij altijd vragen om advies. Doe een vrijblijvende prijsaanvraag of vraag me hoe ik te werk zal gaan voor je project.

Ik bestudeer graag je bedrijf en je website om te vinden waar de vormgeving en marketing verbeterd kunnen worden.