Grafische vormgeving in je voordeel

Met effectieve grafische vormgeving is je boodschap doelgericht, duidelijk en overtuigend.

Door je ideeën visueel vorm te geven deel je een boodschap. Het is mijn passie om je boodschap over te brengen.

Het liefst werk ik samen met startende ondernemers die aan het begin staan van het vormen van een visuele identiteit. Ik help je graag om duidelijk te maken welke boodschap je wilt overbrengen en hoe je dat het best kan doen.

Is je bedrijf of organisatie al voorzien van een visuele identiteit, maar is het tijd voor, uitbreiding, een verandering of heb je gewoon wat extra’s nodig? Ik sta je hiermee ook bij. Ik pas me aan aan je huisstijl of ik pas je huisstijl aan naar een nieuwe frisse uitstraling, afhankelijk van wat je wensen zijn.

Is je vormgeving toe aan vernieuwing, maar weet je niet zo goed te bepalen wat er precies aangepast moet worden? Je kunt bij mij ook een design consult aanvragen.

Welke media wil je gebruiken?

Er zijn steeds meer bedrijven die volledig berusten op online vormgeving. Websites, online advertenties, social media, en e-mail marketing zijn de moderne media. Toch kunnen we printmedia niet links laten liggen, dit blijft een effectieve manier om aandacht te winnen en om je boodschap te delen. Denk bijvoorbeeld aan visitekaartjes, flyers, posters, merchandise en bedrukte kleding.

Pauler werkt zowel met de digitale media als met printmedia.

Hoe gaan we te werk

Om je beter te leren kennen en om de visie en missie van je bedrijf vast te stellen wil ik je eerst graag enkele vragen stellen. Dit kan digitaal, via e-mail of via een online formulier, maar het zou ook over de telefoon of één op één kunnen.
Nadat de vragen beantwoord zijn hebben we een gesprek om het ontwerpproces te bespreken en een plan van aanpak te maken.
Ik zal binnen een week enkele conceptuele en visuele voorstellen doen en zodra je tevreden bent begin ik met het uitwerken.
We maken duidelijke richtlijnen voor wanneer het werk aangeleverd moet worden en ik zal deze afspraken nakomen. Ik hou je regelmatig op de hoogte van de vorderingen en leg uit waarom ik zaken op een bepaalde manier aanpak.

 

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Bij mijn grafische dienstverlening focus ik eerst op de fundering van je visuele identiteit. Als de basis sterk is, komt de content productie. Ik durf ik te stellen dat dat de prijzen die ik voor mijn werk vraag het ruim waard zijn.

Omdat Pauler nog een relatief jong bedrijf is zijn de prijzen scherper dan bij de gevestigde design bureaus.

Heb je een grafische vormgever nodig?

Geef je projectdetails door en ik reageer spoedig.
Je kan mij altijd vragen om advies en informatie. 

Bekijk het overzicht van mijn design diensten om te vinden welke specifieke takken van grafische vormgeving ik aanbiedt.