Laat een website ontwerpen die werkt

Een mooie website is fijn, maar als hij niet naar wens presteert moet er aan gewerkt worden

Ik ontwikkel WordPress websites die geoptimaliseerd zijn op gebruiksgemak voor bezoekers en ontwikkelaars. Ik zorg ervoor dat je website snel laadt, er goed uit ziet en bezoekers aantrekt die je producten, diensten of informatie willen. Ik maak onder andere webshops, portfolio websites blogs en websites waarop je diensten worden aangeboden.

Responsive webdesign

De websites die ik maak zijn responsive. Dit houdt in dat alle pagina’s er goed uitzien op desktops, laptops, tablets en telefoons.

Snelle en betrouwbare webhosting

Optioneel zorg ik ook voor betrouwbare en snelle hosting voor je website en email. Als het nodig is, zorg ik ook voor de registratie van je domeinnamen.

Meet het verkeer op je website

Door te meten hoe je website presteert kan je zien wat je er aan hebt. Als je weet wat er wel en niet goed is aan je website is het ook mogelijk om gerichte aanpassingen te maken om betere resultaten te behalen. Ik geef je de tools om je website te meten op bezoekersaantallen en het surfgedrag van je bezoekers. Ook geef ik je de tools om de laadsnelheid te testen van alle onderdelen van je website te meten.

Wat kost het om een website te laten maken?

De hoeveelheid werk dat nodig is om je website af te maken, is afhankelijk van vele factoren. Als je benieuwd bent hoeveel je droom website zal kosten, stuur dan een mail of bel me direct.

Werkwijze

 

1

Het eerste contact

We bespreken al je plannen.

2

Brainstorm

We bedenken samen hoe we je plannen gaan uitvoeren. 

3

Ontwerp

De plannen krijgen vorm, ik doe meerdere schets voorstellen. 

4

Ontwikkeling

Je website komt tot leven en je kan de vorderingen bekijken. 

5

Lanceer!

Je website gaat online en we brengen het onder de aandacht.

6

Training

Leer hoe je zelf simpele bewerkingen kan doen.

Wil je ook een eigen website?

Geef je projectdetails door en ik reageer spoedig.

Heb je toch iets anders nodig?
Bekijk dan het overzicht van mijn design diensten of vraag mij om advies en informatie. Wil je bijvoorbeeld ook een nieuw logo? Zie dan mijn Logo Design pagina