Select Page

Is duidelijke visuele communicatie belangrijk voor je brand?

Laat effectief design het verschil maken 

Hoe kan ik je helpen?

Graag zet ik mijn talent en ervaring als grafisch ontwerper in om geweldige dingen voor je te maken. Vormgeving die uniek is en passend voor jou is gemaakt, zodat jij en je klanten elkaar vinden en blijven vinden. Samen maken we de persoonlijkheid van jou, je merk of je bedrijf naar een visuele identiteit, die reflecteerd waar je voor staat en direct spreekt tot je doelgroep.

Ik geef graag advies over hoe je tegenwoordig jezelf goed kan presenteren en hoe je je branding en marketing kan verbeteren. Mijn diensten gaan verder dan vormgeving.

Mijn technische kennis, creatieve vaardigheden en affiniteit met marketing helpen je graag uit de brand.

Wie heeft Pauler gemaakt?

Pauler is eenmanszaak opgezet in 2016 door mij, Paul Bos. Ik reis veel over de wereld met mijn gezin. Met mijn laptop ben ik in staat om overal te werken, als er maar zonneschijn of een internet café is.

Ik ben opgeleid als kunstenaar, maar ik werk liever als grafisch vormgever en als web designer. Ik leer veel door te struinen op het internet en door veel te ondernemen.

Ik heb circa 3 jaar gewerkt in een textieldrukkerij en heb daar veel ervaring opgedaan met vormgeving DTP, video productie,  webdesign en SEO.

 

Gaan we samenwerken?

Geef je project details door en ik reageer

+31 6 47 935 080
[email protected]