Handige tools

De middelen die ik gebruik en adviseer voor web design, hosting en tekst bewerking.

Met de juiste middelen is online werken een stuk makkelijker

Ik heb een lijst samengesteld met diensten en apps die ik gebruik om onder andere websites te maken. Ik kan deze hulpmiddelen iedereen aanraden.

Disclaimer: Bij elke aankoop via een van de links ontvang ik een kleine commissie, maar jij betaald niet meer dan normaal. Het zijn dus affiliate links. Er zitten ook gratis middelen bij en middelen met een gratis versie.

De lijst bevat middelen die relevant zijn voor design, hosting, tekst schrijven.

Binnenkort kan je hier meer handige links verwachten voor bijvoorbeeld online shoppen met korting, online leren en investeren.

Ik zal bij alle middelen kort uitleggen wat je er aan hebt.

Support your favorite designer!

Door de links op deze pagina te gebruiken steun je  deze website, mij en mijn gezin. We zullen je eeuwig dankbaar zijn!

WordPress Thema Divi van Elegant Themes

Divi is een van de populairste WordPress thema’s. Dat het zoveel gebruikt wordt is onder andere omdat er zoveel mogelijkheden zijn qua vormgeving en omdat de visual builder zo aangenaam is om mee te werken. Ook deze website maakt gebruik van het Divi thema.

Het team van Elegant Themes werkt constant om het thema beter te maken en elke week zijn er bijvoorbeeld nieuwe templates die gratis te gebruiken zijn voor alle leden.

De community die om Divi heen gevormd is zorgt voor veel ondersteuning en inspiratie. Zo zijn er voor veel extra functies door derden ontwikkelde plugins en child-themes beschikbaar. 

Er zijn twee vormen van lidmaatschap beschikbaar Yearly acces voor $89,- of lifetime acces voor $249,-.

Ben je geïnteresseerd? Klik dan op de knop of op de banner.

Webhosting bij SiteGround

Web hosting is complex om te begrijpen maar wel bepalend voor de snelheid van je websites en daarmee dus ook bepalend voor je ranking in de zoekmachines. Toen ik begon met webdesign heb ik een tijdje bij een ander bedrijf webhosting afgenomen, maar sinds ik bij SiteGround zit gaat alles stukken sneller. Dit komt omdat SiteGround gebruik maakt van snelle software op hun servers en omdat de servers ook goede machines zijn. Hoe dan ook, hosting bij siteground is behoorlijk snel, zeker voor de prijzen die ze vragen.

Een van de voordelen van SiteGround, is dat het support team altijd vriendelijk is en snel reageert.

Bij SiteGround is het hebben ze meerdere hosting pakketten voor je klaarstaan, of je nou 1 website beheert of honderden.

Ik zou zeggen probeer het eens en en als je de mogelijk hebt kan je de laadsnelheid van je website vergelijk met andere hosting bedrijven. Bij mij was de laadsnelheid een stuk beter geworden mede dankzij SiteGround.

Kan je foutloos Engels schrijven met Grammarly?

Schrijf je veel teksten in het Engelse? Met de tips en aanduidingen van Grammarly is het ineens een stuk makkelijker om foutloos Engels te schrijven. Grammarly controleert spelling en grammatica en als er iets verbeterd kan worden wordt dat aangegeven. Zo kan je soms kiezen uit woorden die een zin beter kunnen maken. Bij fout geschreven woorden geeft de app aan welke correct gespelde woorden er op lijken.

Grammarly heeft een desktop app, er zijn browser extensies voor meerdere browsers en er is een app voor mobiele apparaten.

Je kan een gratis lid worden en gebruik maken van een beperkt aantal functies, maar toch al heel wat spelfouten voorkomen.

Als betalend lid kan je gebruik maken van alle functies, met onder andere een Geavanceerde plagiaat detector. 

Als je per jaar betaald ben je lid voor ca. €10.52 per maand.
Als je per kwartaal betaald ben je lid voor ca. €17.70 per maand
Als je per maand betaald ben je lid voor ca. €26.52 per maand.

Als je geïnteresseerd bent kan je natuurlijk eerst de gratis versie uitproberen.

Ga jij gebruik maken van deze handige digitale tools?

Mijn wens is dat je met deze middelen geholpen zal zijn. Ik ben benieuwd wat jij van deze middelen vindt. Laat me weten wat je ervaring is met deze tools. Heb je vragen over deze tools? Aarzel niet en neem contact met me op.