Is duidelijke visuele communicatie belangrijk voor je bedrijf of organisatie?

Maak het verschil met effectief design

Je hebt talent!

Je hebt talent, kennis, kunde en/of producten waarmee je honderden mensen kan helpen. Al die mensen die geholpen willen worden moeten jou wel kunnen vinden en vertrouwen krijgen in jou.

Je potentiële klanten zoeken hoogstwaarschijnlijk online maar zonder website zul je niet snel gevonden worden. Als je website niet overtuigend genoeg is, zul je het vertrouwen van je potentiële klanten verliezen.

Hoe promoot je jezelf?
Waar promoot je jezelf?
Waarmee promoot je jezelf?

Ik help je graag met deze kwesties, zodat je meer mensen kan helpen met je talent, je kennis, je kunde, en je producten.

Mijn talenten laten jouw zorgen verdwijnen

 

 

 • De techniek achter je website
  Ik leg een technisch sterk fundament aan voor je website  dat is geoptimaliseerd op snelheid en gebruikersgemak. Hosting, domeinnaam registratie en de hele organisatie.
 • De content voor op je pagina’s
  Heb je afbeeldingen, illustraties en teksten nodig? Je hoeft hier niet (veel) over na te denken. Samen bepalen we in hoeverre ik je ondersteun bij het maken van de content.
 • Gevonden worden via zoekmachines
  Ik zorg ervoor dat je website zal scoren in de zoekmachines op de relevante zoekopdrachten. Hiermee zullen de bezoekers aantallen steigen.
 • Je social media marketing
  Wil je aandacht? dan moet daar wel wat voor doen. Ik kan structureel posten op je social0media accounts, zodat je meer volgers en likes krijgt.
 • Je visuele identiteit
  Hoe vorm je nou een herkenbaar en uitzonderlijk merk? Ik zorg ervoor dat al je beeldmateriaal samen gebruikt kan worden. Ik vorm je huisstijl van logo tot briefpapier.

 

 

Pauler, de eenmans allround design agency

Je begrijpt het goed. Pauler is een eenmanszaak en is breed inzetbaar voor je vormgeving en online marketing. Pauler is in 2016 opgezet door mij, Paul Louis Bos.

Na het behalen van een bachelor in Fine Art ben ik bij een van Nederlands grootste textieldrukkerijen gaan werken. Daar heb ik meerder jaren een functie gehad met de meest diverse vormgevings- en online marketing taken.

De kennis en kunde die ik heb en blijf ontwikkelen zet ik in om mensen te helpen met o.a. grafische vormgeving, webdesign, motion graphics, copywriting en online marketing.

Paul Louis Bos

Als ik niet aan het werk ben, ben ik buiten aan het spelen met mijn kinderen, of een berg aan het beklimmen. ‘s Ochtends neem ik een koud bad en ‘s Avonds speel ik gitaar bij een kampvuur.

Ik woon in Purmerend, maar ik reis veel met mijn gezin door Europa. Gelukkig kan ik met mijn laptop overal mijn werk doen.

Ik zie mezelf graag als nuchter, nieuwsgierig, kritisch, eerlijk en vriendelijk.

Start je project

Ik heb er zin in! Laat me weten waar je naar op zoek bent. Vermeld zo veel mogelijk relevante informatie. Ik zal spoedig reageren met vragen om een volledig beeld te krijgen van wat er nodig is voor jouw project.
Als de omvang van je project duidelijk is laat ik je weten hoe ik te werk zal gaan en wat de prijsindicatie is.

 

 

Waar liggen je kansen?

Ik bestudeer graag jouw bedrijf, je vormgeving, marketing en je toekomstplannen, zodat ik je design- en marketing advies kan geven.